Cumperi o casa ?
Renovezi o casa ?
Vrei o casa mai eficienta termic ?
Ai scurgeri de apa pluviala ?

GroundEnergy, o companie dinamica si profesionista, vine pe piata din Romania cu noi moduri de analiza si evaluare a lucrarilor pentru spatiile locative si industriale. Venim in intimpinarea necesitatii oamenilor de a sti cat ii costa o renovare bine facuta, daca o izolatie termica este performanta, sau cum sa faca o izolatie termica performanta. Daca cumparati o casa veche si doriti sa evaluati costurile ulterioare sau sanatatea constructiei sunteti la locul potrivit! . Pentru cine are probleme cu instalatia de aer conditionat, cu diferentele de temperatura deranjante intre diferitele locatii ale imobilului, putem gasi sursa problemei.

Cind investesti intr-o cladire, cind incepi o noua investitie, cind ai probleme cu casa sau apartamentul tau …. nu lasa banii sa se risipeasca … fa o evaluare sa sti ce urmeaza. Ai nevoie de un constrol al celui care iti face o lucrare? O putem face pentru tine. Ai nevoie de o lucrare? Te putem ajuta cu un contact.

Daca esti manager si incepi o investitie (birouri, hale, renovari etc ), vrei sa creasca siguranta si sa ai un sprijin in timpul investitiei, te putem ajuta.

Cateva exemple:

Termografie Interior
Expertiza termografica interior

Casa cu probleme serioase de izolatie, se poate observa la interior o temperatura de 21°C, si avem pe perete temperaturi de 14°C

Termografie Exterior
Expertiza termografica in exterior

Casa cu probleme serioase de izolatie, se pot obeserva zone cu temperaturi pozitive in conditiile in care la exterior sunt sub -7°C.

Termografie Pardosea
Incalzire optima in pardosea

O incalzire in pardoseala executata corect si cu o sapa corect turnata, se poate observa uniformitatea temperaturilor de pe suprafata pardoselii.